Сертифікати  

   
   
Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».
   

HomeSafetyЗ дитинства ми впевнені, що «Мій дім – моя фортеця» тобто саме вдома найбільш безпечно. Та ми підростаємо і починаємо розуміти, що не так вже і безпечно у нашій рідній оселі.

Сучасне житло це комплекс інженерно-технічних споруд та систем які забезпечують комфорт та тепло. Правильна експлуатація цих систем і визначає ті звичні з дитинства властивості житла.

Та ми сьогодні зупинимося на речовинах які приховані у шухлядах та на полицях наших приміщень.

Побутова хімія – це комплекс пляшечок та коробок в яких зберігаються рідини, порошки та ін. важливі для нас речовини. Без побутової хімії нам важко уявити сучасне життя. Косметичні та миючі засоби, плямовивідники, лаки та фарби, клеї, це не повний перелік хімічних речовин, якими ми користуємось. І на кухні де ми щоденно їмо знаходиться надто багато хімічних речовин. Згадаємо оцет та лимонну кислоту, соду та сіль, цукор та різні розчини і порошки для миття посуду... Усі ці засоби допомагають підтримувати чистоту в оселі, виконувати ремонтні роботи і потребують вмілого та обережного поводження, та зберігання.

Та чи такі вони безпечні ?

Роглянемо детальніше:

На екранах TV часто про це розповідають: 

     Рекомендуємо переглянути відео про хімічну безпеку в побуті.

 

Перевір себе !

Якщо ти наважишся пройти невеличкий простенький тест і зареєструвався заповнивши форму, ми обов'язково вручимо тобі електронний сертифікат учасника Квест-досліджень !

Ризикни !

   
© NPUROUNDER