Сертифікати  

   
Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».
   

safety200525Види та порядок проведення навчання з охорони праці визначені Типовим положенням про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженим наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці № 15 від 26.01.2005 р. (далі - Типове положення).

HomeSafetyЗ дитинства ми впевнені, що «Мій дім – моя фортеця» тобто саме вдома найбільш безпечно. Та ми підростаємо і починаємо розуміти, що не так вже і безпечно у нашій рідній оселі.

Сучасне житло це комплекс інженерно-технічних споруд та систем які забезпечують комфорт та тепло. Правильна експлуатація цих систем і визначає ті звичні з дитинства властивості житла.

Та ми сьогодні зупинимося на речовинах які приховані у шухлядах та на полицях наших приміщень.

Побутова хімія – це комплекс пляшечок та коробок в яких зберігаються рідини, порошки та ін. важливі для нас речовини. Без побутової хімії нам важко уявити сучасне життя. Косметичні та миючі засоби, плямовивідники, лаки та фарби, клеї, це не повний перелік хімічних речовин, якими ми користуємось. І на кухні де ми щоденно їмо знаходиться надто багато хімічних речовин. Згадаємо оцет та лимонну кислоту, соду та сіль, цукор та різні розчини і порошки для миття посуду... Усі ці засоби допомагають підтримувати чистоту в оселі, виконувати ремонтні роботи і потребують вмілого та обережного поводження, та зберігання.

Та чи такі вони безпечні ?

Роглянемо детальніше:

На екранах TV часто про це розповідають: 

     Рекомендуємо переглянути відео про хімічну безпеку в побуті.

 

Перевір себе !

Якщо ти наважишся пройти невеличкий простенький тест і зареєструвався заповнивши форму, ми обов'язково вручимо тобі електронний сертифікат учасника Квест-досліджень !

Ризикни !

2020 04 29 SafetyMoney1Економіка - основа соціально політичного життя людини і суспільства в цілому. 
У найбільш загальному розумінні цього поняття будь-яка економіка складається з процесу виробництва товарів (продуктів, послуг) і комерційної діяльності, основною метою якої є отримання прибутку за допомогою реалізації виробленого товару. Комерційна діяльність або просто комерція - це широке поняття, яке не зводиться лише до продажу будь-якого товару і отримання оплати за нього.
Удосконалення поштових служб, розвиток засобів комунікацій, підвищення вимог до якості обслуговування поступово змінило вигляд бізнес-систем і реалізацію окремих етапів комерційної транзакції.
Перехід світової економіки до постіндустріального етапу розвитку, бурхливий прогрес засобів комп'ютерної техніки відкрили нові можливості по автоматизації комерційних транзакцій і привели до появи електронної комерції.

Історія електронної комерції - розвиток електронних платіжних систем.

Рекомендації банкірів власникам карток

Заходи безпеки під час використання банкомату

Заходи безпеки під час використання платіжної картки в Інтернеті

Захист ідентифікаційних даних

Припиніть розмову або втратите гроші !

 

Перевір себе !

Пропонуємо перевірити правильність розуміння прочитаного ! 

Пройди тест за посиланням !

Код доступу: ZZVMEZ

 Кожен зареєстрований учасник web-квесту отримає електронний сертифікат учасника.

Для реєстрації, попередньо активувавши свій обліковий запис Google, заповніть реєстраційну форму учасника.

 

 

 

 

   
© NPUROUNDER